Trio SF A’dam

Modified: 

DSCF0424

Musici: Tjakina Oosting –cello, Armando Castellano –hoorn, Wiek Hijmans –elektrische gitaar

Kunnen een cello, een hoorn en een elektrische gitaar samen kamermuziek maken? Gaat dat werken en kan het ons beroeren? Het trio SF A’dam laat u ervaren dat het zeker kan en hoe! Drie muzikanten van verschillende continenten, die tegelijk hebben gestudeerd aan de Manhattan School of Music in New York, hebben hun krachten gebundeld en laten samen een uniek nieuw geluid horen. De muziek varieert van puur klassiek tot muziek uit Noord en Midden Amerika tot gloednieuwe muziek speciaal geschreven voor dit ensemble.

Klik hier voor de website van trio SF A’dam.

In 2014 waren ze in Nederland te horen, in de zomer 2015 gaven ze diverse concerten in Californië en in december 2015 waren ze op diverse huisconcerten in Nederland te horen. Eind maart 2017 maken ze opnames in Nederland en zullen ze een paar huisconcerten geven.

Ervaar de verrassende muziek van dit ensemble, bestaande uit vrienden, in een persoonlijk en informeel concert. Wilt u ook een huisconcert in uw eigen huis en uw eigen vrienden en kennissenkring daarbij uitnodigen? Neem dan contact met me op.

 

 

Leave a comment