MUZIEK AAN BED

Modified: 
deuxCell selectie highres-5762

foto Dennis A-Tjak

 

LOGO Muziek aan bed 2015

 

“Wat is er mooier dan met muziek mensen raken? De cello, zo dicht bij de menselijke stem, kan dat als geen ander. Muziek heeft geen woorden nodig, is onze lijfspreuk. Muziek vertelt een verhaal, is een verhaal, is een gevoel, muziek beleef je. Met de cello willen wij naar de mensen toe, naar kinderen in een ziekenhuis.”

MUZIEK AAN BED heeft een unieke concertvorm ontwikkeld, speciaal voor kinderen in het ziekenhuis. MUZIEK AAN BED is een muzikale, mobiele act waarbij twee cellisten één cello bespelen, met vier handen en twee stokken. Duetten op één cello. Het is een kort en persoonlijk optreden waarbij deuXcel tot aan een ziekenhuisbed komt. In deze ludieke vorm, maakt deuXcel contact met haar publiek.

“Wij geloven in muziek als medicijn. Wij zien het met eigen ogen: een lach, een traan, beweging, berusting. Allemaal reactie’s op MUZIEK AAN BED. Dat raakt ons ook. Daarom willen wij MUZIEK AAN BED in alle Nederlandse (kinder)ziekenhuizen!”

Ga naar www.muziekaanbed.nl en steun MUZIEK AAN BED en geef muziek aan kinderen in ziekenhuizen. Ieder kind verdient een mooie ervaring!

Wat doen wij met uw steun?
Wij willen een duurzaam traject realiseren zodat er in vele ziekenhuizen in Nederland regelmatig muziek aan bed klinkt voor kinderen en volwassenenen.

In 2016 is onze mini documentaire verschenen, een mooi portret van optredens in het Beatrix Kinderziekenhuis Groningen en het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht. Mede mogelijk gemaakt door mediapartner Brava.nl:

Dominic Seldis is ambassadeur geworden van MUZIEK AAN BED: