Muziekpakhuis

Modified: 

CELLOLESSEN

Op het Muziekpakhuis in Amsterdam geef ik iedere woensdag les aan kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen. In mijn praktijk combineer ik individuele lessen, met elke laatste woensdag van de maand een groepsles. Naast het werken aan een goed technische basis, is samenspelen ook een belangrijk onderdeel van de lessen. Zie hier voor meer informatie over mijn lessen op het Muziekpakhuis.

Ook kun je bij mij terecht voor cello ensemblelessen en kamermuzieklessen.

Mijn 9-jarige leerling Emma en ik waren te zien bij Man Bijt Hond. Emma vertelt over wat muziek kan doen als je je niet goed voelt. Ze lag onlangs zelf een maand in het ziekenhuis, dus zij wist waar ze het over had!

Klik hier voor een leuk film van ons zomerconcert 2016 op het Muziekpakhuis

Groep rust cello

 

 

 

 

 

 

MPS_7822

 

Cello beginners workshop voor volwassenen
volgende cursus voorjaar 2017

Heb je altijd al cello willen spelen en denk je dat het te laat is om ermee te beginnen? Doe dan mee met de beginnersworkshop voor volwassenen. In tien lessen worden in een kleine groep de beginselen van het cello spelen aangeleerd. Doordat je in een groep les hebt, ga je vanaf les 1 al samenspelen!

Lesprijs (excl. administratiekosten muziekpakhuis)
10 lessen € 270
Lesdag woensdagavond

SONY DSC

Kamermuziekweekenden

Ongeveer één keer per jaar organiseren Tjakina en Sonja Helasvuo een kamermuziekweekend voor kinderen t/m 14 jaar en een kamermuziekweekend voor volwassenen. Strijkers, fluitisten en pianisten kunnen ervaren hoe mooi het is om in deze combinatie’s samen te spelen. Er worden groepjes gevormd en muziek wordt thuis gestuurd. Naast de lessen is er ook een extra thema, zoals muziek maken bij stomme films, conductie of orkest. We sluiten het weekend af met een presentatie (voor elkaar of voor ouders).